Het nieuwe Chiro werkjaar is van start gegaan

Vorige zondag is ons nieuw werkjaar van start gegaan.

Voor de nieuwelingen, je mag 3 zondagen de sfeer komen opsnuiven.
Als je beslist van te blijven komen, waar we eigenlijk niet aan twijfelen, vragen we om je aan te sluiten. Het lidgeld bedraagt 30 euro voor een gans jaar. Vanaf een tweede gezinslid is dit zelfs maar 25 euro. Geef toe, voor een gans jaar leute en plezier kan je niet klagen. Als je aangesloten bent aan een ziekenfonds, kan je hier ook nog iets van recupereren. Voor de CM vind je het formulier hier.
Met dit lidgeld ben je verzekerd (12€ per kind). De rest wordt gebruikt om spel materiaal aan te kopen en voor de rest van onze werkingskosten, zoals verwarming, water, electriciteit,…
Mogen we vragen om het inschrijvingsgeld te storten op BE93 7995 0131 2267? Dit maakt het voor ons gemakkelijker om op te volgen.
Binnenkort komt de leiding van de afdeling waar toe je kind behoort langs op huisbezoek. Zij zullen je vragen een inlichtingsfiche over je kind in te vullen. Mogen we vragen om deze correct en duidelijk in te vullen? Deze fiche is voor ons zeer belangrijk.

De Chiro gaat telkens door op zondagnamiddag vanaf 14u. Voor de jongsten (Speelclub, Sloepoen en Rakwi’s) is dit tot 17u. Voor de Tito’s tot 17u30 en voor de Keti’s tot 18u.
Om 16u is er een pauze voorzien. Daarbij krijgen de leden de kans om een cola of fanta te drinken aan de democratische prijs van 0,70€. Je hoeft geen geld mee te geven. We werken met 10-beurten kaarten van 7€. Dit kan betaald worden bij het huisbezoek van de leiding. Deze houdt de teller bij en laat dan tijdig weten wanneer de kaart vol is.

We hebben ook onze eigen Chiro truien. Meer informatie hier over vind je in onze Chiro shop

Per trimester volgt een Chirowiet. Dit is ons ledenboekje met alle chiroweetjes en info. Je kan deze ook op deze site terugvinden, klik hier.

We hebben ook een Facebook pagina. Hier vind je ook de laatste nieuwtjes.

Tot slot: Ben je benieuwd hoe alles verloop op een doorsnee zondagnamiddag, dan verwelkomen je graag op onze open Chiro dag op zondag 23 oktober.

Share Button
This entry was posted in Chiro. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.